Торти. Категорія 1
«Творожньо-фруктовий»
Білий бісквіт. Творожньо-вершковий крем з фруктами. Фрукти на вибір: персик, ананас, вишня, банан, полуниця, виноград, ківі, диня. Наявність деяких фруктів залежить від сезону
«Йогуртовий»
Білий бісквіт. Йогуртовий крем з фруктами. Фрукти на вибір: персик, ананас, вишня, банан, полуниця, виноград, ківі, диня. Наявність деяких фруктів залежить від сезону
«Вишневий»
Шоколадний бісквіт. Вершковий заварний крем з вишнею в желе та тертим шоколадом
«Шоколадний»
Шоколадний бісквіт. Масляно-шоколадний крем зі згущеним молоком
«Суфле»
Шоколадний бісквіт. Крем «Іриска» з вершками та горіхами
«Кавовий»
Білий бісквіт. Масляно-кавовий крем
«Ніжний»
Ванільний бісквіт. Вершковий заварний крем з ромом та родзинками
«Лотос»
Шоколадний бісквіт. Вершковий крем з горіхами та прошарком з бананів
«Горіховий»
Горіховий бісквіт. Масляно-кавовий крем з коньяком, арахісом та грецьким горіхом
«Лимонний»
Шоколадний та ванільний бісквіти, що чередуються між собою. Масляно-лимонний крем
«Парфлє»
Шоколадний бісквіт. Легкий вершковий крем на основі згущеного молока
«Чорнослив»
Медовий бісквіт. Масляно-кавовий крем зі згущеним молоком та з чорносливом, просоченим коньяком та фаршированим горіхами
«Медовий»
Медовий бісквіт. Ванільний крем з арахісом
«Празький»
Шоколадні коржі. Ванільний масляно-заварний крем. Глазурь
«Рафаелло»
Кокосовий бісквіт, просочений мигдалевим лікером. Легкий кокосово-вершковий крем на згущеному молоці, з додаванням подрібненого мигдалю
«Маковий»
Маковий бісквіт. Ароматний лимонний заварний крем
Торти. Категорія 2
«Київський»
Горіховий бісквіт. Масляно-згущений крем з кавою. Повітряне безе з арахісом та грецьким горіхом
«Тирамісу»
Шоколадне бісквітне печиво. Крем «Маскарпоне» з вершками і кавою
«Чізкейк»
Шоколадний бісквіт. Крем з вершковим сиром та додаванням лайма
«Червоний оксамит (Red Velvet)»
Ніжні пористі коржі оксамитового кольору та ароматний білий крем на основі вершкового сиру
«Брауні-кокос»
Поєднання американського десерту Брауні з ароматним кокосовим кремом
«Пряничний торт»
Карамельні пряничні коржі з букетом ароматних спецій. Крем-чіз з полуничним, малиновим або смородиновим кулі
«Аристократ»
Коржі «Ерл Грей» з цукатами. Ніжний крем «Пломбір» з печивом «Орео». Апельсинове кремю
«Снікерс»
Кавовий шифоновий бісквіт, карамельно-арахісова нуга та заварний крем на згущеному молоці з арахісом та молочним шоколадом
Мусові торти
«Манго»
Манго-мус, маскарпоне-мус з прошарком полуничного конфі
«Фісташковий»
Фісташкові коржі, фісташковий крем та мус
«Баунті»
Бісквіт на темному шоколаді, кокосовий крем та шоколадний мус
«Три шоколада»
Брауні з шоколадними мусами трьох видів: білим, молочним та темним
«Вишня-шоколад»
Корж «Брауні», мус на чорному шоколаді, вишневе компоте, мус-чіз
Капкейки та маффіни
Основа (кекс):
- Ванільні
- Шоколадні
- «Червоний оксамит»
- Лимонні
- Арахісові
- Вишневі
- Кокосові
- Апельсинові
- Макові
- Мангово-фісташкові
Начинки (капкейки):
- Шоколадний ганаш + маскарпоне-крем
- Банановий пудинг + вершково-банановий крем
- Фруктове пюре або джем + вершково-фруктовий крем
Добавки (маффіни):
- Горіхи: грецький, фундук, мигдаль
- Шоколад: чорний, молочний, білий
- Сухофрукти: курага, чорнослив, родзинки
- Цукати: імбир, груша, ананас
Макаруни
- Шоколадно-кавовий
- Фісташковий
- Маракуєвий
- Банановий
- Фундуковий
- Вишневий
- Манговий
- Полуничний
- Диня
- Лаймовий
- Малиновий
- Ананасовий
- Сицилійський апельсин