Начинки

Торти. Категорія 1

«Творожньо-фруктовий»

Білий бісквіт. Творожньо-вершковий крем з фруктами. Фрукти на вибір: персик, ананас, вишня, банан, полуниця, виноград, ківі, диня. Наявність деяких фруктів залежить від сезону

«Йогуртовий»

Білий бісквіт. Йогуртовий крем з фруктами. Фрукти на вибір: персик, ананас, вишня, банан, полуниця, виноград, ківі, диня. Наявність деяких фруктів залежить від сезону

«Вишневий»

Шоколадний бісквіт. Вершковий заварний крем з вишнею в желе та тертим шоколадом

«Шоколадний»

Шоколадний бісквіт. Масляно-шоколадний крем зі згущеним молоком

«Суфле»

Шоколадний бісквіт. Крем «Іриска» з вершками та горіхами

«Кавовий»

Білий бісквіт. Масляно-кавовий крем

«Ніжний»

Ванільний бісквіт. Вершковий заварний крем з ромом та родзинками

«Лотос»

Шоколадний бісквіт. Вершковий крем з горіхами та прошарком з бананів

«Горіховий»

Горіховий бісквіт. Масляно-кавовий крем з коньяком, арахісом та грецьким горіхом

«Лимонний»

Шоколадний та ванільний бісквіти, що чередуються між собою. Масляно-лимонний крем

«Парфлє»

Шоколадний бісквіт. Легкий вершковий крем на основі згущеного молока

«Чорнослив»

Медовий бісквіт. Масляно-кавовий крем зі згущеним молоком та з чорносливом, просоченим коньяком та фаршированим горіхами

«Медовий»

Медовий бісквіт. Ванільний крем з арахісом

«Празький»

Шоколадні коржі. Ванільний масляно-заварний крем. Глазурь

«Рафаелло»

Кокосовий бісквіт, просочений мигдалевим лікером. Легкий кокосово-вершковий крем на згущеному молоці, з додаванням подрібненого мигдалю

«Маковий»

Маковий бісквіт. Ароматний лимонний заварний крем

Торти. Категорія 2

«Київський»

Горіховий бісквіт. Масляно-згущений крем з кавою. Повітряне безе з арахісом та грецьким горіхом

«Тирамісу»

Шоколадне бісквітне печиво. Крем «Маскарпоне» з вершками і кавою

«Чізкейк»

Шоколадний бісквіт. Крем з вершковим сиром та додаванням лайма

«Червоний оксамит (Red Velvet)»

Ніжні пористі коржі оксамитового кольору та ароматний білий крем на основі вершкового сиру

«Брауні-кокос»

Поєднання американського десерту Брауні з ароматним кокосовим кремом

«Пряничний торт»

Карамельні пряничні коржі з букетом ароматних спецій. Крем-чіз з полуничним, малиновим або смородиновим кулі

«Аристократ»

Коржі «Ерл Грей» з цукатами. Ніжний крем «Пломбір» з печивом «Орео». Апельсинове кремю

«Снікерс»

Кавовий шифоновий бісквіт, карамельно-арахісова нуга та заварний крем на згущеному молоці з арахісом та молочним шоколадом

Мусові торти

«Манго»

Манго-мус, маскарпоне-мус з прошарком полуничного конфі

«Фісташковий»

Фісташкові коржі, фісташковий крем та мус

«Баунті»

Бісквіт на темному шоколаді, кокосовий крем та шоколадний мус

«Три шоколада»

Брауні з шоколадними мусами трьох видів: білим, молочним та темним

«Вишня-шоколад»

Корж «Брауні», мус на чорному шоколаді, вишневе компоте, мус-чіз

Капкейки та маффіни

Основа (кекс):

  • Ванільні
  • Шоколадні
  • «Червоний оксамит»
  • Лимонні
  • Арахісові
  • Вишневі
  • Кокосові
  • Апельсинові
  • Макові
  • Мангово-фісташкові

Начинки (капкейки):

  • Шоколадний ганаш + маскарпоне-крем
  • Банановий пудинг + вершково-банановий крем
  • Фруктове пюре або джем + вершково-фруктовий крем

Добавки (маффіни):

  • Горіхи: грецький, фундук, мигдаль
  • Шоколад: чорний, молочний, білий
  • Сухофрукти: курага, чорнослив, родзинки
  • Цукати: імбир, груша, ананас

Макаруни

  • Шоколадно-кавовий
  • Фісташковий
  • Маракуєвий
  • Банановий
  • Фундуковий
  • Вишневий
  • Манговий
  • Полуничний
  • Диня
  • Лаймовий
  • Малиновий
  • Ананасовий
  • Сицилійський апельсин